Afgelopen dinsdag heb ik me ingeschreven voor Alpe d’HuZes 2014. De betalingen zijn rond en de eerste teambespreking heeft plaatsgevonden. Het echte werk kan nu echt beginnen. 

Sinds ik me heb ingeschreven is alleen ineens in een stroomversnelling gekomen. De eerste teamgerelateerde zaken zijn gisteren besproken en de eerste ideeën zijn al genoteerd. Een teamnaam hebben we nog niet, maar daar zijn we op dit moment nog druk over aan het brainstormen. Ook over de verschillende acties hebben we op dit moment al een aantal heel leuke ideeën.

Zodra het team compleet is en we een mooie naam hebben bedacht zal ik ook een Facebookpagina in de lucht schieten. Houdt deze in te gaten voor onze acties. Daarnaast zal ik op dit moment achter sponsoren aan moeten gaan. Dat betekend in de praktijk mailen, bellen en vragen.

En nu?

Het echte trainen kan beginnen. Aankomende zondag ga ik weer kilometers maken met de club en waarschijnlijk zit er voor de jaarwisseling nog en tripje naar Limburg in. Verder staat de Rabo Beach Challenge op het programma en ook het hardlopen blijft doorgaan. In 2014 zal ik ook een aantal weekenden naar Zuid-Limburg afreizen en ook een weekend in de Eifel staat nog steeds in de planning.

Al deze trainingen worden ondersteund door de hartslagmeter die ik vandaag(op mijn verjaardag) van mijn vriendin heb gehad. Ik hoop dat ik nu efficiënter kan trainen. Het zal me in ieder geval helpen om een beter zicht te krijgen op mijn lichamelijke ontwikkeling.

Naar verwachting komt eind oktober mijn actiepagina online. Vanaf dan is het mogelijk om via de website geld te doneren aan mijn Alpe d’HuZes acties. Zodra mijn actiepagina online is zal ik jullie daar natuurlijk van op de hoogte brengen.

Wordt vervolgd…