Het is inmiddels al meer dat een maand geleden dat ik een Alpe d’HuZes update heb geplaatst. Dat betekend echter niet dat ik in de afgelopen weken stil heb gezeten. Er is ontzettend veel gebeurt en de eerste donaties en toezeggingen beginnen al binnen te stromen. Daarnaast zit ik op dit moment midden in een leuke actie en zit er nog van alles aan te komen.

Het trainen op de fiets staat even op een laag pitje, na de Rabo Beach Challenge heb ik amper nog kilometers gemaakt. Zo gaat dat ieder jaar en dus dit jaar ook. Maar het verschil met andere jaren is dat ik nu mijn decembermaand vul met hardlopen. Niet veel, maar wel genoeg om mijn conditie op peil te houden. In de aanloop naar Alpe d’HuZes zal ik zelfs een paar hardloopevenementen lopen. Onder andere de 10 miles van Antwerpen staat op mijn agenda. In januari wil ik echter ook weer kilometers gaan maken op mijn racefiets zodat ik op dit klaar ben voor de trainingen in Zuid-Limburg.

Veel belangrijker dan trainen is op dit moment het binnenhalen van geld in de vorm van donaties en toezeggingen. Beide komen nu langzaamaan binnen en ook de eerste actie loopt. Door oliebollen te verkopen proberen we als team een leuk bedrag binnen te halen voor Alpe d’HuZes.

Natuurlijk komen er in de komende maanden nog een hoop leuke acties aan. Wat voor acties dat precies zullen zijn zal ik later bekendmaken. In januari heb ik een vergadering met Team 2TheMax en dan gaan we alle verdere acties vorm geven.

Mij sponsoren mag altijd, iedere euro voor de strijd tegen kanker is van harte welkom. Kijk snel op http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/jordybaal/jordy-van-baal/doneren.aspx