De vakantie is weer voorbij en het leven begint weer zijn gewone vorm aan te nemen. Na de vakantie begint er altijd weer een nieuwe periode, alsof er weer een heel nieuw jaar voor me licht. In het komende jaar wil ik zoals eerder vermeld deelnemen aan Alpe d’HuZes.

Inschrijven is nog niet mogelijk maar lichamelijk zijn de voorbereidingen inmiddels begonnen. Ondanks het feit dat ik nog niet zeker weer of ik juni 2014 aan de voet van de Alpe d’Huez zal staan wil ik toch alvast beginnen met trainen. Afgelopen week ben ik al begonnen met het opstellen van een trainingsschema en natuurlijk ook met daadwerkelijk uitvoeren van de trainingen. Ik streef ernaar om een goede balans te vinden tussen traindagen en rustdagen. Daarnaast wil ik door middels van andere sporten(bijvoorbeeld hardlopen) werken aan mijn conditie, core stablitiy en spieren.  Binnenkort zal ik het complete trainingsschema op deze website publiceren. Misschien heeft iemand er iets aan. Daarnaast ben ik meer op mijn voeding gaan letten, iedere gram die naar boven moet is er immers 1.

Via mijn facebookpagina ‘Jordy van Baal fietst Alpe d’HuZes 2014′ krijg ik regelmatig vragen binnen over het hoe en wat van mijn actie. Mensen willen vooral weten hoe ze zich in moeten schrijven en hoe ze een facebookpagina aan moeten maken.

In Spanje heb ik een verlichtingsset voor op mijn racefiets gekocht zodat ik ook door kan blijven trainen als het ’s avonds sneller donker wordt. Daarnaast heb ik na lang uitstellen ook een regenjasje gekocht zodat ik helemaal geen excuus meer heb om binnen te blijven.

Wordt vervolgd…

In september start de inschrijving en dan zal ik jullie nogmaals voorzien van een update. Dan kan ik meer zekerheid geven over mijn deelname. Tot die tijd training ik rustig door en bouw ik aan het lichaam van een topsporter ;-).