Het is inmiddels alweer een flinke tijd geleden dat jullie op mijn blog iets hebben kunnen lezen over mijn activiteiten rondom Alpe d’HuZes. Maar dat betekent echter niet dat ik stil heb gezeten. Er is ontzettend veel gebeurd. Misschien is dat wel de reden dat ik niet de tijd heb gevonden om een blogpost te schrijven. 

Op Facebook heb ik regelmatig mijn ervaringen en nieuws over acties gedeeld. Mijn website stond in de tussentijd stil en dus heb ik nu iets in te halen.

In de afgelopen maanden heb ik al flink getraind. Zowel op de fiets als hardlopend heb ik flink wat kilometers kunnen maken. Zelfs tijdens carnaval ben ik doorgegaan met trainen. Tijdens mijn tweede training in Zuid-Limburg heb ik mijn nieuwe actiecamera meegenomen. Deze camera zal natuurlijk ook meegaan naar Frankrijk.

De trainingen in de heuvels gaan steeds beter en ik voel hoe ik steeds makkelijker boven kom. Een uitzondering hierop is de training die ik samen met de twee Jossen uit mijn  team in de Utrechtse Heuvelrug heb gereden. Het weer was prachtig en de temperatuur lag erg hoog voor de tijd van het jaar. Ik kon zelfs voor de eerste keer dit jaar in korte broek rijden. Het tempo lag echter ook erg hoog voor de tijd van het jaar. Met mijn tong op mijn voorwiel kwamen we rond 5 uur weer aan in Culemborg. Ondanks deze zware training heb ik goed vertrouwen in de Amstel Gold Race over precies een maand.

Drunense Duinenloop

Zoals ik al vermeldde maak ik ook hardlopend een flink aantal kilometers. Als aanvulling op mijn fietstrainingen ga ik 2 tot 3 keer in de week hardlopen. De woensdagavond met de Running Junkies is altijd een vast gegeven. Diegene die mijn in augustus had verteld dat ik  in maart tien kilometer in 50 minuten en 27 seconden zou lopen had ik voor gek verklaard. Toch is het werkelijkheid geworden tijdens de Drunense Duinenloop afgelopen zondag. En stiekem ben ik er best wel trots op!

Naast veel trainen ben ik samen met Team 2TheMax ook druk bezig met het opzetten en uitvoeren en een aantal hele leuke acties. Zo gaat er van ieder verkocht exemplaar van het kookboek de Culinaire TOUR 5 euro naar de Alpe d’HuZes actie van Team 2TheMax. Dit kookboek is speciaal geschreven voor de wielrenner die meer uit zichzelf wil halen.  Bestel dit boek dus nog vandaag!

Daarnaast organiseert Team 2TheMax ook dit jaar in samenwerking met Team Phillips de HTC Bike Challenge. Een unieke mountainbiketocht over het terrein van de High Tech Campus in Veldhoven. Een terrein wat normaal gesproken afgesloten is voor buitenstaanders wordt een dag per jaar opengesteld voor mountainbikers. De opbrengt van dit bijzondere evenement gaat natuurlijk naar Alpe d’HuZes. Kijk snel op www.hightechcampus.com/bikechallenge voor meer informatie en om je direct in te schrijven.

HTC Bike Challenge