Net een nieuw racefiets en vol goede moed de Cauberg dit jaar wel goed te beklimmen installeerde ik mijzelf vanavond om 5 voor 8 achter mijn computer. Met een kop koffie en een koek zat ik klaar voor wat komen ging.

Vol goede moed surfde ik naar www.amstelgoldrace.nl en kreeg meteen de volgende foutmelding:

Daarna heb ik meer dan een uur afwisselend naar de bovenstaande foutmelding, het fietsforum en twitter gekeken. Ondertussen drukte ik onverwoedt op de refreshknop en op f5. Op twitter zag ik mensen die het was gelukt om in te schrijven. Maar mijn pogingen om vanuit Google Chrome en vanuit Mozilla’s Firefox de Amstel Gold Race website te bereiken waren allemaal zonder succes.

Totdat de organisatie om 21:14 twitterde:

Amstelgoldrace
1. Door overweldigende interesse lukt het niet om alle inschrijvingen af te handelen. De #agr inschrijving is nu gesloten.
2. Morgen volgt bericht hoe de #agr inschrijving verder verloopt.

Na 75 minuten refreshen en f5’en moest ik opgeven, wordt vervolgd.