Gisteren gaf de organisatie van de Amstel Gold Race aan men bekend zou maken wanneer de inschrijving weer verder zal gaan. De hele dag heb ik tussen mijn normale werkzaamheden door op google en twitter gekeken of er al nieuws was. Totdat ik ineens om 14:30 zag dat de inschrijving weer open was gegaan, ineens kreeg ik weer hoop.

Bij de eerste poging kreeg ik de melding dat de inschrijving voorlopig vol was en dat de inschrijving even gesloten zou zijn. Na enkele keren F5’en kreeg ik toch eindelijk het inschrijfformulier. Met kloppend hart vulde ik alle gegevens in en zonder enige foutmelding vloog ik door het inschrijfproces. Enkele seconden later had ik een e-mailbericht van de Amstel Gold Race in mijn inbox.

Nu maar hopen dat de toertocht zelf niet zo’n chaos is als de inschrijving. Ik kan nu in ieder geval gaan trainen voor de 150 kilometer die ik op 16 april ga maken. Net als bij de Rabo Beach Challenge zal ik mijn ervaringen tijdens de voorbereidingen met jullie delen.