Tussen de zoekopdrachten die leiden naar deze website staan soms bijzondere woorden, heel soms staat er zelfs een hele vragen tussen. Ik zet enkele op een rij en geef antwoord.

Hoe gezond is mountainbike?

Ruim twee jaar geleden het ik een artikel geweid aan de gezondheidsaspecten van het mountainbiken. In dit artikel ging ik vooral in op de positieve aspecten van de sport. Kort samengevat valt te concluderen dat sporten sowieso gezond is. Daarnaast bevordert mountainbiken ook nog eens de balans, het reactievermogen en de sport wordt over het algemeen beoefend in de natuur. Daarnaast zorgt de aanmaak van adrenaline voor een snel herstel van het lichaam.

Het volledig artikel is hier te lezen.

Hoe monteer ik een BBB Microboard fietscomputer?

Na het aanschaffen van mijn Gaint Cadex racefiets heb ik heb ik direct een uitgebreide fietscomputer besteld. Mijn keuze viel op de BBB Microboard fietscomputer. In maart van 2011 heb ik een review geschreven waarin alle aspecten van deze fietscomputer aan bod komen. Deze review kun je hier lezen.

Wie heeft ervaring met fietsen op Jersey?

Van sommige vragen stond ik toch wel even te kijken. Dit is een van die vragen.  Ik heb op veel plaatsen gefietst, maar op Jersey ben ik nog nooit geweest. De kans dat er in de komende jaren op deze website een artikel over fietsen op Jersey zal verschijnen is dan ook heel erg klein. Om diegene die via deze zoekopdracht in Google hier terecht komen toch niet teleur te stellen heb ik een paar relevante websites opgezocht:

Wat kost een tweedehands racefiets?

Drie jaar geleden heb ik een artikel geschreven over de aanschaf van een tweedehands fiets via het internet. De aanschaf van een tweedehands racefiets roept immers vaak veel vragen op. Waar moet ik op letten? Wat zijn de gemiddelde prijzen? En ga zo maar door.  Marktplaats en andere verkoopwebsites bieden honderden advertenties. Anderhalf jaar geleden kocht ik vanaf een advertentie op Fiets.nl zelf een tweedehands racefiets. Op deze Gaint Cadex rijd ik nu nog steeds met veel plezier. Mijn volledige artikel over het kopen van een tweedehands racefiets lees je hier.

Wat is een snelheidspacer?

Van alle vragen die ik ben tegengekomen is dit toch wel e meest bijzondere vraag. En daarom heb ik deze voor het laatst bewaard. Ik zag hem een paar weken geleden ineens tussen de zoekwoorden staan en heeft me doen besluiten dit artikel te schrijven. Deze zelfde vraag ik moeten googlen en ik kwam er al snel achter dat het niks met de spacer te maken heeft zoals we deze kennen.

Futurumshop.nl gaf de volgende uitleg:

De snelheidspacer geeft met onder- en bovenwaarde de gemiddelde snelheid aan.

Ik ben benieuwd wie er via de reacties een helderdere uitleg kan geven.