Zoek je nog net dat ene klassieke geheugenbankje of een simpel datakabeltje? Kijk dan eens rond in mijn advertenties, de volledige opbrengt van alle advertenties gaat naar mijn Alpe d’HuZes actie.

Van usb-modems tot geheugenbankjes en van kabels tot speakers. Tijdens het opruimen van mijn kast kwam ik verschillende zaken tegen die ik niet meer nodig heb maar waar een ander nog veel plezier van kan beleven. Zo kwam ik het op het idee om alle zaken die ik vond te veilen voor het goede doel. Zo kan ik van een stapel amper bruikbare producten toch nog iets moois maken.

Onderstaande vind je een overzicht van alle producten. Alle elektronica kan alleen worden opgehaald in verband met de waarde van de producten. Daarnaast kan ik niet garanderen dat de aangeschafte producten volledig functioneren. Wil je een van de producten aanschaffen

Hardware verkoop voor Alpe d'HuZes