Fiets jij voor KWF Kankerbestrijding een berg op, mountainbike je van Luxemburg naar Nijmegen voor de ziekte van Duchenne of zet je je op een andere manier al fietsend in voor het goede doel? Dan is Fietsenreizen.nl op zoek naar jouw verhaal. Wij besteden graag extra aandacht aan jouw verhaal of actie om zo andere te inspireren maar natuurlijk ook geld op te halen voor het goede doel. Immers, mensen die de wereld een beetje mooier willen maken verdienen extra aandacht.

Wil je dat jouw verhaal wordt gepubliceerd op deze website? Stuur dan je verhaal naar jordy@fietsenreizen.nl. Let daarbij wel op het onderstaande:

  •  Zorg dat je verhaal tussen de 300 en 750 woorden lang is.
  • Vermeldt duidelijk wie het verhaal geschreven heeft en vergeet niet te melden voor welk goed doel er gereden wordt.
  • Voeg bij de tekst ook een vierkante afbeelding(bij voorkeur 200 bij 200 pixels) en een afbeelding met de verhouding 640 bij 290. Deze afbeeldingen zullen worden gebruikt als uitgelicht afbeelding en/of in de slideshow.
  • Geef indien van toepassing een duidelijke link naar een doneerpagina, een doneerknop mag ook.
  • Zorg ervoor dat alle meegezonden afbeeldingen in .JPG of .PNG formaat zijn.
  • Meegezonden video’s worden alleen geplaatst als het embed-code betreft naar een gangbare website(bijvoorbeeld Youtube), wij hosten geen video’s.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerest per e-mail of via het reactieformulier onder aan dit bericht. Wij hopen snel van start te kunnen gaan met het wekelijks plaatsen van een verhaal.

Voorbeelden:

In de komende weken zullen er ook berichten over Ventoux3 en Hartrijders worden gepubliceerd, houd deze site dus in de gaten!