In de komende periode zullen er een aantal zaken op deze website gaan veranderen zodat Fietsenreizen.nl helemaal klaar is voor de toekomst. Via dit bericht willen we jullie informeren over alle dingen die worden toegevoegd en gaan verdwijnen.

Inmiddels al een flinke tijd geleden startte deze website op wordpress.com met haar activiteiten. In de afgelopen jaren is er een hele hoop veranderd. Zo zijn wij overgestapt op op een eigen domein en zijn we gaan werken met advertenties en gesponsorde content. Daarnaast werden de artikelen kwalitatief steeds beter en kwam er meer aandacht voor fietsen voor het goede doel. Onder tussen bleef het aantal bezoekers en de pageviews stijgen.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Fietsenreizen.nl zal in de komende periode worden uitgebreid met een aantal nieuwe schrijvers en bloggers. Voor jullie betekent dat meer artikelen en berichten, en natuurlijk ook snellere updates. Wij hopen dat wij jullie in de toekomst nog vaker kunnen verrassen met mooie verhalen en prachtige foto’s. Met grappige video’s en interessante artikelen.

Schrijf jij ook graag over fietsen of heb je een mooie reis gemaakt? Meld je dan ook aan als schrijver en geef een reactie op dit bericht. 

Daarnaast zal het Pinterest account van Fietsenreizen.nl niet meer gebruikt worden en op termijn verdwijnen. Dit doen wij om ons volledig te kunnen richten op onze Facebookpagina en ons twitteraccount.

Ook op het gebied van de advertenties zal er het een en ander gaan veranderen. Wij beloven jullie echter dat deze niet groter of opvallender zullen worden. Op dit moment beraden wij ons nog op hoe wij in de toekomst precies met advertenties op zullen gaan.