Vanaf vandaag kun je Fietsenreizen.nl ook volgen op Google Plus. Dit sociaal netwerk van Google biedt echt kansen en zal zo af en toe gebruikt worden voor het publiceren van unieke content.

Nog meer verbeteringen
In de afgelopen week zijn er onder de motorkap van deze website een aantal verbeteringen uitgevoerd. Daarbij moet je vooral denken aan optimalisatie voor zoekmachines en updates. Daarnaast zijn er ook nog een aantal zichtbare verbeteringen uitgevoerd. De menustructuur aan de bovenkant van deze website is aangepast, daardoor is het makkelijker om oudere berichten terug te vinden. Verder heb ik vandaag een speciale mobiele website gelanceerd. Zo is deze website nu nog beter te lezen op een smartphone. Het is echter ook nog gewoon mogelijk om de volledige website te bezoeken op je telefoon. Verder werk ik op dit moment hard aan een nieuwe header waarmee ik het geheel helemaal af wil maken.

De lezer aan zet
In de afgelopen week ik heb dus aardig wat werk verzet, waarvan niet alles direct zichtbaar is. Het is echter de lezer van de website die baat moet hebben bij deze verbeteringen. Het heeft geen nut om veel tijd te steken in een gebruiksvriendelijker menu als niemand deze functie gebruikt. Daarom is dus mijn vraag: Welke dingen zou jij graag verbeterd zien op deze website?

Waarom deze informatie?
Bij de start van deze website heb ik me altijd voorgenomen om open te zijn tegenover mijn bezoekers. Dat betekend dat ik naast de posts over de gebruikelijke onderwerpen ook publiceer over de keuzes die ik maak met betrekking tot deze website. Ik zal jullie zo goed mogelijk informeren over mijn keuzes op het gebied van SEO, marketing, advertenties en de technische aspecten van deze website.