Vind jij het leuk om als gastblogger een bijdrage te leveren aan een website? Dan is Fietsenreizen.nl op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk gastbloggers die eenmalig of regelmatig een bijdrage willen leveren aan deze website. Ben je geïnterresseerd? Lees dan snel verder.

De 10 leukste wielerblogsGa je fietsen voor het goede doel, maak je een wereldreis (met of zonder fiets) of fiets je gewoon graag en wil je dat verhaal delen? Dat kan, want Fietsenreizen.nl bied je de kans jouw verhaal te delen met een groot publiek.

Als je een eenmalige bijdrage in wil sturen dan kan dat naar het volgende e-mailadres: jordy@fietsenreizen.nl. Houdt daarbij zoveel mogelijk rekening met de volgende eisen:

  • Vermeldt duidelijk je naam en indien van toepassing aan welke organisatie je verbonden bent.
  • Voeg bij de tekst ook een vierkante afbeelding(bij voorkeur 200 bij 200 pixels) en/of een afbeelding met de verhouding 640 bij 290. Deze afbeeldingen zullen worden gebruikt als uitgelicht afbeelding en/of in de slideshow.
  • Geef indien je schrijft over een een actie voor het goede doel een duidelijke link naar een doneerpagina.
  • Zorg ervoor dat alle meegezonden afbeeldingen in .JPG of .PNG formaat zijn.
  • Wij hosten alleen de afbeeldingen die als uitgelichte afbeelding of in de slideshow worden gebruikt. Overige afbeeldingen dien je zelf ergens op te slaan(indien je hierover vragen heb, stel ze gerust).
  • Meegezonden video’s worden alleen geplaatst als het een embed-code betreft naar een gangbare website(bijvoorbeeld Youtube of Vimeo), wij hosten geen video’s.
Na goedkeuring zullen wij jouw verhaal onder vermelding van jouw naam(en eventueel organisatie) op de website plaatsen. Je ontvangt dan een bevestiging waarin staat wanneer jouw bericht gepubliceerd wordt. Puur commerciële uitingen zullen wij alleen na overleg toelaten, neem hiervoor contact op met het bovengenoemde e-mailadres.

Als het je leuk lijkt om een structurele bijdrage te leveren dan vragen wij je het onderstaande formulier in te vullen. Na het invullen ontvang je binnen een week een mail met verdere instructies, informatie en eventueel vragen vanuit onze zijde.

Voorbeelden van gastblogs: