Het jaar 2010 is ten einde en dus is het tijd om even kort terug te blikken en om natuurlijk ook vooruit te kijken op wat komen gaat.

Mei 2010 startte ik met dit weblog en begon te schrijven over alle zaken dit ik op mijn fiets allemaal meemaakten. Ik fietste op en neer naar Antwerpen en fietste langs het Canal du Midi in Zuid-Frankrijk. Verder fietste ik met een redacteur van de Fiets naar de Bikemotion Benelux beurs in Utrecht. Een prachtige maar ook bijzonder gezellige tocht met slecht een klein buitje onderweg. Tijdens die tocht heb ik ook kennisgemaakt met het fietsen in een groep. Na een aantal korte trainingen op het strand van Vias besloot ik me in te schrijven voor de Rabo Beach Challenge. In begin november sloot ik mijn trainingen voor deze strandrace af met de veldtoertocht van Tourclub Vlijmen. In de Rabo Beach Challenge eindigde ik tot slot als 426e.

In het komende jaar wil ik door blijven naar met schrijven op mijn weblog. Daarnaast heb ik ook nog een aantal sportieve doelen. Ik wil de Amstel Gold Race op 16 april uitrijden en ik wil aan het einde van het jaar een top 400 klassering halen tijdens de Rabo Beach Challenge. In de tussentijd wil ik vooral genieten van het fietsen en hopelijk gaat een lidmaatschap van een tourclub me daarbij helpen.

Ik wens iedereen die dit bericht leest een voorspoedig, gezond en natuurlijk ook sportief 2011 toe.