Het aantal spam-reacties op berichten is in de afgelopen weken enorm toegenomen. Daarom heb ik besloten een duidelijke lijn te trekken tussen ongewenste reacties en gewenste reacties. Daarom heb ik onderstaande voorwaarden opgesteld op basis waarvan reacties geweigerd kunnen worden. De meeste spreken voor zich en zijn gebaseerd op goed fatsoen enkele anderen vragen wat meer uitleg. Mocht je vragen hebben stel ze dan in de reacties hieronder. Ik geef graag meer uitleg over de keuzes die ik gemaakt heb.

Reacties op berichten op deze websites zijn altijd van harte welkom, maar spam en andere ongewenste reacties wilik mijden. Daarom heb ik de volgende voorwaarden opgesteld:

  1. Kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende of sexueel-georienteerde berichten zijn niet toegestaan.
  2. Commerciële uitingen zijn niet toegestaan. Als je reclame wilt maken op deze website kun je dit kenbaar maken via de feedbackknop aan de onderzijde van deze pagina.
  3. Nederlands is de voertaal op deze website, anderstalige reacties worden niet toegelaten. Engelstalige reacties alleen als deze duidelijk, volledig en correct zijn.
  4. Technisch belastende berichten(bijvoorbeeld omdat er een grote afbeelding in staat) worden geweigerd, verwijderd of aangepast.
  5. Persoonlijke aanvallen op andere websitebezoekers of de auteur van het berichten zijn niet toegestaan en worden geweigerd of verwijderd.
  6. Het uitwisselen van auteursrechtelijk beschermd of illegaal materiaal via de reacties is niet toegestaan.
  7. Reacties dienen betrekking te hebben op de inhoud van het bericht waarop gereageerd wordt.
  8. Als er meerdere keren vanuit hetzelfde IP-adres een overtreding wordt geconstateerd zal het desbetreffende IP-adres worden geblokkeerd.
  9. Deze voorwaarden kunnen zondere verdere kennisgeving worden aangepast als blijft dat een reactie die buiten deze voorwaarden valt de website, haar gebruikers of haar imago schaadt.

Reacties kunnen op basis van bovenstaande voorwaarden geweigerd of verwijderd worden door de beheerder van deze website. Daarnaast behoudt de beheerder zich het recht om technisch belastende reacties aan te passen. daaarnaast geldt natuurlijk dat je bij het plaatsen van een bericht altijd je gezonde verstand en fatsoen dient te gebruiken.