Vandaag een dag niets gefietst, zelfs een heel weekend. Of het verstand is weet ik niet maar het is nou eenmaal zou. De weersverwachtingen zijn weer gewijzigd en al vanaf zaterdag heb ik kramp in mijn linkerkuit.

Terwijl weerplaza aangaf dat het weer op 27 november prachtig zou zijn met een zonnetje, weinig wind en geen neerslag is het vandaag weer helemaal omgeslagen. De temperatuur zal volgens de meest recente voorspellingen rond het vriespunt liggen en het zal enkele centimeters sneeuw vallen. Aan de windrichting is weinig veranders. Deze komt nog steeds de gehele race van de zijkant, vanuit de zee.

Gistermorgen werd ik wakker met een flinke kramp in mijn linkerkuit. Een helse pijn en mijn hiel kwam niet meer naar de grond. Mijn lichaam dwong mij op mijn tenen te lopen. Is het het gebrek aan training in de afgelopen week of juist  het trainen in de kou. Feit is dat ik mijn kuit nog steeds voel. Tijd voor een massage…

Morgen worden de startnummers bekendgemaakt.