Gisteren zat ik op Google Streetview rond te kijken en het viel me op dat er weer een aantal steden zijn toegevoegd. Na een aantal steden in Zuid-Amerika(o.a. Rio de Janeiro) en Azie(o.a. Thailand) zijn nu ook de grootste steden van Polen toegevoegd. Het is dus niet meer nodig om zelf naar Warschau of Kraków te gaan. Vier jaar geleden heb ik zelf ook een bezoek gebracht aan Warschau. Eerst met school en vervolgens tijdens het backpacken samen met mijn vriendin. Toen was de stad al indrukwekkend, maar veel was nog in aanbouw. De beelden in streetview laten de stad in volle gloren zien. Heb is absoluut de moeite waard om eens een virtueel bezoek te brengen aan het Cultuurpaleis, het Zamkowyplein en Wilanówpaleis(net buiten de stad).

Tijdens mijn bezoek aan de stad vier jaar geleden heb ik samen met mijn klasgenoten( van de studie journalistiek) een reportage gemaakt over de stad.