Struinend door de mp3-bestanden op mijn telefoon vond ik een stukje Radio Tour de France dat ik ooit op mijn telefoon heb opgenomen. Het betreft een klein stukje verslag van de zesde etappe.

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van dit radiofragment.

Dit radiofragment komt uit het verslag van de zesde etappe van de Tour de France van 2010. In het fragment is te horen dat … de prijs voor meest strijdlustige renner wint. De etappe die van Épernay naar Montargis liep werd na een massasprint gewonnen door Mark Cavendish.

De Ronde van Frankrijk deed de plaats Montargis al een keer eerder aan in 2006. De stad wordt met haar 127 bruggen ook wel het het Venetië van de Gâtinais genoemd.

Wie wil weten hoe de zesde etappe van de Tour de France afliep kan hierom de laatste kilometers volledig bekijken.

Meer lezen: