Gisteren heb ik mijn fiets opgehaald in bij fietsenmaker, en op dit moment zit ik in de trein naar huis. Het is alleen nog een kwestie van de puntjes op de i zetten.

De weervoorspellingen voor morgen zijn goed. Er wordt zacht weer voorspeld met een temperatuur van ongeveer 10 graden. Verder staat er nog een lichte zuid-ooster wind. Het weer wordt dus absoluut niet zo winters als vorig jaar.

Mijn fiets heb ik gisteren met een weer recht derailleurpat opgehaald bij de fietsenmaker. Ik moet nu alleen nog maar een bidonhouder te monteren, beugeltjes en andere overbodige zaken verwijderen en de boel inspuiten met vaseline.

Met mijn trainingskilometers zit het helemaal goed, ruim twee keer meer kilometers en ook nog een aantal kilometer in een groep. Verder heb ik in de zomer al een flink aantal kilometers gemaakt op de racefiets, met de basisconditie zit het sowieso goed.

Morgen om 11:00 uur sta ik met startnummer 517 aan de start en ik ben ervan overtuigd dat ik aan het begin van de middag met een nieuw persoonlijk record over de finish kom.