Het plaatsen van foto’s van Oeteldonk is inmiddels bijna een traditie. Het hele jaar schrijf ik op alle mogelijke manieren over fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Maar een keer per jaar trek ik met een fotocamera de binnenstad van Den Bosch in om de Oeteldonkse sfeer vast te leggen op de gevoelige plaat. Oeteldonk Centraol, het Amadeirohuis en Hotel Central komen allemaal aan bod. Maar ook de vele prachtige versierde winkelpanden, kroegen straten worden niet vergeten.

Vanuit het station ben ik de stad ingelopen. Op verschillende plaatsen werd er nog druk gewerkt aan de carnavalsversieringen. Al met al is Oeteldonk er klaar voor en kan het feest der feesten beginnen. ook dit jaar heb ik geprobeerd om andere winkels en kroegen op foto vast te leggen. En ik moet zeggen, het is me weer gelukt. Naar mijn idee het ik het Oeteldonkse gevoel weer vast weten te leggen zonder in herhaling te vallen ten opzichte van vorig jaar.

Heb jij ook mooie foto’s van winkelpanden, kroegen of de sfeer in de Oeteldonkse binnenstad? Laat het dan weten via de reacties onder aan dit bericht en wie weet komt jij foto tussen de mijne te staan.

Meer Oeteldonk: