Het is even stil geweest op deze website omdat ik druk bezig was met trainen en sponsors werven voor Alpe d’HuZes. Deze leuke actie staat ook geheel in het teken van Alpe d’HuZes. Schaf nu het boek de CulinaireTOUR aan en steun direct het KWF Kankerfonds. 

Naast veel en efficiënt trainen is voeding ook heel belangrijk voor een fietser met ambitie. Goede voeding geeft ondersteuning bij spieropbouw, vergroot je weerstand en bevorderd je herstel.

De CulinaireTOUR is een boek met lekkere en gezonde recepten voor wielrenners geschreven Ben van Beurten. Deze voormalig Rabobank-kok heeft de beste recepten verzameld. Zo is er aandacht voor de voorbereiding en training, maar ook voeding voor en tijdens een toertocht of wedstrijd.

Dit boek is onmisbaar voor iedere fietser die het maximale uit zichzelf wil halen. Om een indruk van het boek te krijgen kun je kijken op: http://issuu.com/hetboekenschap/docs/inkijkexemplaar-culinaire-tour.

Van ieder verkocht exemplaar schenkt de CulinaireTour 5 euro aan Alpe d’HuZes. Wil je een boek bestellen ga dan snel naar http://www.culinairetour.com/. Vermeld in het bestelproces ‘Alpe d’HuZes – Team 2TheMax – http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/me-too/.  Het boek kost slechts 19,95 euro.

Dit is toch een prachtig cadeau voor al die mensen die een leuk cadeau zoeken voor hun fietsvrienden of fietsvriendinnen of gewoon voor jezelf. VanBeurten is ervan overtuigd dat je er beter van zult gaan fietsen.

Dus:

Bestel nu op http://www.culinairetour.com/

Onder vermelding van:

‘Alpe d’HuZes – Team 2TheMax – http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/me-too/