Naast Team Aerofitt wil Fietsenreizen.nl ook Alpe d’HuZes deelnemer Jos van Leeuwen wat extra aandacht geven. Dit Toerclub Vlijmen lid doet dit jaar voor de tweede keer mee aan Alpe d’HuZes.
Vorig jaar wist Jos van Leeuwen de Alpe d’Huez tot 3 keer toe te beklimmen voor het het KWF Kankerfonds. Dit jaar heeft hij zich als doel gesteld om 6 keer deze Alpencol te bedwingen. Als lid van team Me Too heeft hij al heel wat geld in weten te zamelen, maar iedere extra bijdrage is natuurlijk van harte welkom. Zelf zegt hij het volgende over zijn Alpe d’HuZes deelname:

Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee doen met alp d’huzes (een sponsor evenement voor het KWF). Omdat ik vind dat deze verschrikkelijke ziekte een halt toe geroepen moet worden. Iedereen krijgt er mee te maken. Dus ik wil graag mijn steentje bijdragen en een dagje afzien heb ik er wel voor over. De mensen die met deze rot ziekte te maken hebben moeten dagelijks afzien.

Mijn moto is dan ook : SAMEN STAAN WE STERK

Dus kom beste mensen , steun deze actie en doneer op mijn pagina.

Ook kleine donaties zijn van harte welkom. U kunt doneren via de onderstaande link:

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/josleeuwen/jos-van-leeuwen/

En echt, er blijft niets aan de strijkstok hangen. Zie voor geldbesteding de site www.opgevenisgeenoptie. nl

Meer Alpe d’Huzes: