Gedurende de maand juli zal het erg rustig zijn op fietsenreizen.nl. Er zal minder gepost worden dan jullie gewend zijn en ook op ons twitterkanaal zal het een stuk rustiger zijn. Datzelfde geldt voor onze Google Plus pagina en de andere kanalen waarop wij te bereiken zijn. Tijdens deze zomerstop zullen wij ons gaan bezinnen op een nog beter aanbod. We willen onze lezers steeds beter bedienen.

De Tour de France zullen wij niet verslaan en ook na de vakantieperiode zullen grote wedstrijden een veel kleinere rol gaan spelen. De enige etappekoers die wel uitgebreide aandacht zal krijgen is de Enecotour. Voor verslagen van de belangrijkste koersen zijn er veel betere websites. Kijk voor de meest actuele berichten op wielerflits en wielerland.

Welke verbeteringen er vanaf 1 augustus nog meer worden doorgevoerd wordt bekend gemaakt op diezelfde datum. Wij doen er alles aan om fietsenreizen.nl steeds interactiever en leuker te maken voor jullie. Tweets, e-mails en reacties zijn natuurlijk altijd van harte welkom.