Na lang wikken en wegen heb dan eindelijk mijn nieuwe racefiets besteld. Ik bezocht de Bikemotion beurs in Utrecht en verschillende fietswinkels.  Ik spitte verschillende brochures door en schreef zelfs een artikel waarin ik 21 racefietsen vergeleek en uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een fiets van het Amerikaanse merk Scott. 

Vanaf halverwege maart kun je mij op een Scott Speedster 20 op de Brabantse, Limburgse, Gelderse en Vlaamse wegen vinden. Een prachtige fiets die volledig voldoet aan mijn eisen; kabels binnendoor, Shimano 105 groep en een neutrale zwart/grijze lak. Een aantal technieken van de Scott Foil(het topmodel van dit merk waar ook de profploeg Orica-Greenegde op rijdt) komen terug in de Scott Speedster. Na ongeveer 1000 kilometer op deze fiets zal ik een uitgebreide productreview schrijven waarin in dieper in zal gaan op de techniek achter deze fiets. Voor nu laat ik jullie genieten van een promotiefilmpje van Scott.