Hetbuitenblad.nl is een website over de liefde voor de koers. Er is ruimte voor analyses van recente koersen en gaande ronden, maar er is ook ruimte voor verhalen uit het verleden. Fietsenreizen besteed vandaag extra aandacht aan hetbuitenblad.nl

Hetbuitenblad.nl is een jong platform welke haar activiteiten startte in juni van dit jaar. Ze zijn dus nog maar krap 3 maanden bezig. Toch hebben ze al bijna 500 likes op Facebook en ook de website is al goed gevuld. Een vijftal schrijvers/bloggers trakteren de bezoekers van de website bijna dagelijks op nieuwe berichten, columns en artikelen. Ze zijn echter nog steeds op zoek naar versterking van het team.

Maar er is meer. Het Buitenblad biedt ook busreizen aan naar grote eendagsklassiekers en  rondes. Zou staan er op dit moment op de website busreizen naar de Ronde van Vlaanderen en de finish van de Tour de France in Parijs. Verder biedt de website ook nog boeken aan voor wie naar het lezen van de website geen genoeg kan krijgen van prachtige wielerverhalen.

Tot slot heeft de website een uitgebreide kalender met alle worldtoerwedstrijden en er is geen beperkt overzicht met toertocht in Nederland.

Kijk dus snel op: www.hetbuitenblad.nl