In Augustus 2007 begon ik met een weblog om mijn belevenissen als journalistiekstudent met de wereld te delen. In de eerste periode schreef ik veel over wat ik meemaakte, en ik deelde mijn passie muziek door middel van een vast rubriek. Helaas liep het niet goed af met mijn loopbaan als student journalistiek, maar die zomer trok ik wel door Europa.  Ik  deelde mijn belevenissen en wist in iedere Europese stad wel een computer met internet te vinden.  Eenmaal weer terug in Nederland maakte ik nog een filmpje van deze reis en schreef ik een tijdlang over alles wat los en vast zat. Tot het een flinke periode stil werd.

Ik had ineens een drukke baan en van schrijven kwam het niet echt meer. Zo heel af en toe plaatste ik nog een berichtje. Toen ik eind januari een woning in Den Bosch kreeg ontdekte ik Twitter en deelde via deze weg mijn belevenissen tijdens het schilderen en inrichten met familie, vrienden en collega’s.

Na de verbouwing kwam ik er achter dat ik Twitter veel te beperkt vond en kwam uiteindelijk uit bij mijn oude weblog(newsatek.web-log.nl). Eind Maart ben ik weer begonnen met schrijven over mijn avonturen op de fiets.

Op dit blog wil ik gaan schrijven over alles wat met fietsen te maken heeft. Daarnaast wil ik jullie mee laten delen in de reizen die ik maak. Gezien het feit dat ik niet enorm veel geld heb zal ik niet veel schrijven over reisen, en des te meer over fietsen Misschien dat ik beide ooit nog eens ga combineren.