Fietsenreizen.nl is een platform voor en door fietsers en reizigers en richt zich op de sportieve- en recreatieve fietsers woonachtig in Nederland en Vlaanderen. Alles omtrent het fietsen, mountainbiken en wielrennen komt aan bod op deze website. Denk hierbij aan besprekingen van mountainbike- en fietsroutes, maar ook productreviews van allerhande fietsbenodigdheden. Ook trainingen, voeding, gezondheid en alle andere zaken waarin een recreatieve- en sportieve fietsers geïnteresseerd zijn komen aan bod.

Alle artikelen worden geschreven met in het achterhoofd een beperkt budget en een nuchtere blik. We zullen geen aandacht schenken aan fietsen van boven de 2000 euro en peperdure fietskleding. Fietsschoenen van 250 euro zijn leuk maar 95% van de fietsers in het Nederlandstalige gebied heeft een dergelijk budget niet.

Fietsenreizen.nl zit niet boven op het nieuws. Andere websites zoals Sporza.be en Wielerflits.nl zijn daar veel beter in. Wel zullen er gedurende het seizoen regelmatig verslagen en nieuwsberichten over wedstrijden op deze website te vinden zijn. Via het bij deze website behorende twitteraccount @fietsenreizen streven wij ernaar een relevante nieuwsselectie te presenteren. Daarnaast kun je Fietsenreizen.nl ook vinden op Facebook(https://www.facebook.com/Fietsenreizen), Google Plus(https://plus.google.com/b/114819209178744479142/114819209178744479142) en op Pinterest(http://pinterest.com/fietsenreizen/)

Onder de sectie reizen kun je allerlei verhalen en artikelen vinden over reizen. Niet alleen fietsreizen, maar ook bijvoorbeeld vliegvakanties. We streven er altijd naar om een leuk verhaal te combineren met bruikbare praktische informatie.

Veel leesplezier.