Jordy van Baal

HTC Bike Challenge 2Startte op 19 mei 2010 met een weblog onder de naam ‘Fiets en Reizen Blog’ en 2 jaar later groeide dit blog uit tot Fietsenreizen.nl. Als hij niet aan het schrijven is dan vind je hem op de racefiets of mountainbike in ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

 

 

 

 

Rob de Keijzer

RobdeKeijzerAl een tijdje woonachtig in het mooie Rosmalen, waar helaas geen heuvel te bekennen is om lekker met de mountainbike tegenop te joekele. Vandaar nog steeds de wens om een keer te verkassen naar een meer heuvelachtig gebied.

Ben al jaren fan van het mountainbiken en de laatste jaren ook bezig om deze sport meer op de kaart te zetten in Nederland. Dit alles door er veel over te schrijven en twitteren ( hashtag #hupMTB). Groot fan van de mountainbikende Berlicumse broertjes Liwald en Ninko Doornbos 🙂
Twitter: @RobdeKeijzer
Website: laagvliegen.blogspot.nl

Frederik

Geboren begin jaren 70, maakte hij als kleuter nog net de zwanenzang van Eddy Merckx mee. Was acuut wielerfan toen hij in de zomer van 1976 Lucien Van Impe de Tour zag winnen. Werd stapelverliefd op een kleine groene koersfiets die hij eind jaren 70 in het uitstalraam van een Italiaanse fietsenwinkel zag hangen, maar ondanks hardnekkig zeuren niet van zijn ouders kreeg, waarop hij zich plechtig voornam om later, zodra hij zijn eigen kost verdiende, een heuse koersfiets te kopen. In zijn jongensjaren verslapte de fietsliefde danig: een fiets diende om mee naar school te rijden, en in de koers maakten Hinault, Fignon en Vanderaerden de dienst uit: niet meteen kerels die tot de verbeelding spraken. Zijn puberteit werd dan ook vooral gekleurd door voetbal- in plaats van wielerhelden. Tot in de late jaren 90 met een kaalhoofdige Italiaanse piraat de rock&roll zijn intrede deed in de wielersport, en het tijd was om alsnog, met zijn eerste gespaarde centen, een heuse (Italiaanse) koersfiets te kopen!

GroeneHarDRacers

DSC_0460

 Jan Glorie

JanGlorieIk ben sinds 2010 SICI opgeleid bikefitter. Inmiddels heb ik vele honderden mensen beter laten fietsen, van fietsreizigers (naar Santiago, Rome, St. Petersburg) tot professionele (paralympische) wielrenners.

Ik ben opleider aan de instructeursopleiding van de NTFU, opleider voor TREK Precision Fit, en gastdocent voor Saxion Hogeschool en ROC.Tevens begeleid ik studenten op het gebied van fiets(gerelateerde) innovatie met het oog op ergonomie en biomechanica.

Ik werk samen met o.a. podotherapeut, fysiotherapeut en sportarts. Bovendien werk ik samen met Jon Iriberri, bewegingswetenschapper en bikefitter van het Movistar team.

Twitter: @gloriecbb
Website: www.glorie-cbb.com