In 2015 was het erg stil op fietsenreizen.nl. Het stond allemaal even stil. Ik had geen tijd om te schrijven en zelfs het fietsen stond even op een laag pitje. Dit alles heeft te maken met een bewogen jaar voor mij. Een verhuizing met bijbehorende verbouwing en de geboorte van een dochtertje hebben mijn leven ingrijpend veranderd. Maar nu is het tijd om zowel op sportief gebied als op het gebied van dit blog te draad weer op te pakken.

Fietsenreizen.nl zal daarom in 2016 een andere koers gaan varen. Ik zal deze website nieuw leven inblazen met structureel nieuwe artikelen. Daarnaast wordt Fietsenreizen.nl persoonlijker met meer artikelen die dichter bij mijn nieuwe situatie staan. Verder kun je ook meer video’s in 2016 verwachten, laat je verrassen!

Ik wens je een sportief en mooi 2016.

Jordy